Parlamentarii PNL au votat legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Parlamentarii PNL au votat astăzi legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, ca o dovadă că ne respectăm angajamentele luate în fața cetățenilor prin programul de guvernare. Poziția PNL a fost una consecventă pe acest subiect, ca atare am avut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.
Mesajul votului de azi, ca și cel al reformei pensiilor speciale pe care urmează să o votăm, este că vrem să așezăm societatea și instituțiile statului pe reguli unitare și pe valori comune care să fie respectate și urmate de toți, fără excepții. Un alt motiv important al acestei reforme este determinarea de a accesa toate fondurile din PNRR. România nu își poate permite să piardă aceste fonduri, iar angajamentul Coaliției de guvernare este să realizăm toate jaloanele și reformele, inclusiv cea a pensiilor speciale, astfel încât să absorbim toți banii pe care îi avem la dispoziție.
Prin acest vot, majoritatea parlamentară a arătat responsabilitate și faptul că interesul public este pe primul plan. Decizia de astăzi, pe care PNL a susținut-o cu fermitate, este cea corectă față de România și față de români.
Biroul de presă al PNL Sălaj

4 Thoughts to “Parlamentarii PNL au votat legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor”

  1. […] Parlamentarii PNL au votat astăzi legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, ca o dovadă că ne respectăm angajamentele luate în fața cetățenilor prin programul de guvernare. Poziția PNL a fost una consecventă pe acest subiect, ca atare am avut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Mesajul votului de azi, ca și cel al reformei pensiilor speciale pe care urmează să o votăm, este că vrem să așezăm societatea și instituțiile statului pe reguli unitare și pe valori comune care să fie respectate și…  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Să nu fie cu șmecherii, UE nu merge pe fente!

  3. Monica

    Rahat pe băț! Va cădea la Curtea Constituțională!!!

  4. Elena

    Domnule ce realizare! Fantastic! Este ceva extraordinar! Râd cu hohote!!!Doamne cu ce se lauda! Oricum e un fleac ! Curtea Constituțională o sa ciuruie aceasta lege! Aveți putintica răbdare!!te!!!!Au jurat cu mâna pe biblie! Pedepsește-i Doamne ptr tot ce au promis și nu au făcut in cei 33 de ani și 6 luni!!!

Leave a Comment